Škrtel i Weiss spremni, Grci se muče sa povredama

Uoči duela Slovačke i Grčke

Škrtel i Weiss spremni, Grci se muče sa povredama

Sutra će u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo snage odmjeriti dvije reprezentacije koje našim Zmajevima predstavljaju najveće konkurente za plasman na Mundijal 2014. godine u Brazilu - Slovačka i Grčka.

Reprezentacija Grčke je od ranije desetkovana povredama, ali se i kao takva u Atini pokazala kao jako neugodan protivnik našem nacionalnom timu.

 

Sa druge strane, Slovaci nemaju velikih problema sa sastavom iako su Martin Škrtel i Vladimir Weiss bili povrijeđeni nakon susreta sa Latvijom.

Defanzivac Liverpoola je nakratko izgubio svijest nakon jednog duela sa igračem Latvije, a Weiss je u lijevom koljenu osjećao blagu nelagodu.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ipak, oba igrača će kao i glavna zvijezda tima, veznjak Marek Hamšik, biti spremni za okršaj sa Grčkom.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.