Defanzivac Liverpoola za SportSport.ba

Škrtel nakon meča: Vaši navijači su posramili Slovake

Defanzivac Liverpoola Martin Škrtel razočaran je porazom od naše reprezentacije, a sjajnog štopera su još više razočarali navijači Slovačke, kojih je bilo jako malo.

"Bila je slična utakmica kao u BiH. U prvoj utakmici smo pobijedili, dnas nismo mogli. Oni su potigli dva gola i zasluženo su pobijedili. Ključni trenutak je bilaa promašena šansa na početku drugog poluvremena, kada smo mogli dati drugi gol. Nakon toga smo prestali igrati našu igru,oni su dali dva gola i pobijedili".

O našim navijačima Škrtel je imao samo riječi hvale...

"Izgledalo je kao BiH igra kući, jer je stadion bio pun njihovih navijača.Pokazali su kako su sjajni navijači, što je za nas razočaravajuće, jer smo igrali kući i nije bilo Slovaka na stadionu. Posramljeni smo".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

O susretu protiv Grčke Škrtel kaže:

"Pokušaćemo. Pokazali smo da možemo igrati, ako nastavimo ovako i u susretu protiv Grčke", rekao je Škrtel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.