Škrtel raskinuo sa Atalantom i sljedećeg dana se pridružio bh. reprezentativcu

Slovak u novom klubu

Škrtel raskinuo sa Atalantom i sljedećeg dana se pridružio bh. reprezentativcu

Slovački defanzivac Martin Škrtel 1. septembra je raskinuo ugovor sa Atalantom, a već sljedećeg dana je pronašao novi klub.

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa turskom ekipom Basaksehir i u narednom periodu će biti saigrač bh. reprezentativca Edina Višće.

Inače, Škrtel je u Atalanti proveo samo mjesec dana nakon čega je došlo do sporazumnog raskida iz, za sada, nepoznatih razloga.

Ovaj 34-godišnji štoper je najslavnije dane karijere proveo u Liverpoolu, a osim toga igrao je još za Trenčin, Zenit i Fenerbahče prije nego što je potpisao za Atalantu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U novom klubu nosit će dres sa brojem 37 koji ga je krasio većim dijelom karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi