Škrtelu se nudilo mjesto u Barceloni, on nije želio
On je Član Fenerbahcea od 2016. godine kada je u TUrsku stigao iz Liverpoola, a ugovor sa ovom ekipom ističe mu na kraju sezone.

Nije želio biti zamjena

Škrtelu se nudilo mjesto u Barceloni, on nije želio

E. Oštraković

Jako interesantne informacije stiži iz Španije, a vezane su za ekipu Barcelone i bivđeg štopera Liverpoola.

Naime, iskusni Slovak je tokom januarskog prelaznog roka bio velika želja Barcelone.

Oni su zbog povrede Umtitija i slabe forme Piquea željeli dovesti iskusno pojačanje u zadnju liniju. Navodno se spominjao i Branislav Ivanović, ali prva opcija bio je Martin Škrtel.

Ono što je zanimljivo, jeste to da je igrač odbio prelazak u španski tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona je željela da ga potpiše, jer im je trebao centralni defanzivac kao pouzdana alternativa, ali on nije pristao jer ne želi da bude zamjena za Piquea i Umtitija", rekao je izvor.

Škrtel je veoma zadovoljan u Istanbulu i čini se kako nema namjeru da ide u neku drugu sredinu. On je Član Fenerbahcea od 2016. godine kada je u TUrsku stigao iz Liverpoola, a ugovor sa ovom ekipom ističe mu na kraju sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi