Skupština FK Željezničar 23. decembra
Navijači FK Željezničar traže promjene unutar rukovodstva kluba, a o tome će biti rasprave na predstojećoj Skupštini

Mandati UO na raspolaganju

Skupština FK Željezničar 23. decembra

Midhat Šljivak

Redovna sjednica Skupštine FK Željezniar biće održana 23. decembra u Sarajevu.

Na sjednici Skupštine biće prezentovan godišnji izvještaj o radu kluba, a mandati članova Upravnog odbora tima sa Grbavice biće stavljeni na raspolaganje Skupštini.

Kako su najavili iz FK Željezničar, klub je otvoren za sve vrste inicijativa i pozvani su svi članovi koji imaju plan za nastavak razvoja kluba da se aktivno uključe i pripreme konkretne prijedloge koji će osigurati novu energiju klubu.

Željezničar je upao u veliku krizu rezultata u proteklom periodu. Ostali su i bez trenera Milomira Odovića, a vidjećemo hoće li sjednica Skupštine donijeti i promjene u rukovodstvu tima sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nezadovoljstvo navijača je veliko zbog loših rezultata. Traže se promjene u klubu, a vidjećemo hoće li do njih na kraju i doći.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nermin Rizvo
Miske ostani!
15 8
mlacenica1
Za promjene!
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi