Čengić i Lulić podnijeli ostavke na funkcije u FK Željezničar

Stopama potpredsjednika

Čengić i Lulić podnijeli ostavke na funkcije u FK Željezničar

M. Šljivak

Potpredsjednik FK Željezničar Jasmin Badžak danas je podnio ostavku na ovu funkciju.


Nakon današnjeg poraza na Tušnju od Tuzla Cityja (2:0), Badžak je odlučio da ode sa funkcije potpredsjednika.

Potvrdio je to u razgovoru za SportSport.ba:

"Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga", rekao je Badžak u razgovoru za SportSport.ba, pa još dodao:

"Ne mogu prihvatiti ovo. Igrači nisu radili kako smo se dogovorili. Ovo nije moja vizija. Ne mogu biti dio kluba koji ne želi da osvoji titulu u godini kada slavimo 100. rođendan. Jednostavno ne mogu to podnijeti".

Nije Badžak jedini koji će napustiti funkcije u timu sa Grbavice. Ostavke na mjesto predsjednika i potpredsjednika Skupštine podnijeli su danas Ermin Čengić i Haris Lulić, pa je Željezničar ostao i bez vodećih članova Skupštine kluba.

Željezničaru u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže i sigurno se navijači Plavih nisu nadali ovakvim rezultatima i dešavanjima na 100. rođendan kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Ljudi vidjeli da je klub talac jednog covjeka. Koji je nakupio veterana za izvoz. Nema mladog igraca s glave da se istrpi i ispromovise. S tim covjekom nijednu ideju naprednu ne mozes realizovati. Taj covjek je i trener, i menadzer igracima, i sportski direktor, i generalni direktor, i predsjednik, i upravni odbor i skupstina. I jos je tuzio klub, te otjerao Misimovica pod kojim je klub gradio stadion, bilo je proizvodnje mladih igraca a finansije kudikamo bolje. Strasno. Svak pametan bi otisao.
9 1
Sarbit2019
Kažu da bi i online presjednik podnio ostavku ali mu internet iskljucen nije platio šta li.PODRŠKA ZA AMAWA NE OSTAVCI njboljšeg trenera.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi