Zajedno koštaju čak 248 miliona funti, a za njih nema mjesta u engleskim klubovima

Nalaze se u drugom planu

Zajedno koštaju čak 248 miliona funti, a za njih nema mjesta u engleskim klubovima

E. Čaušević

Uvodni dio sezone u engleskom Premierhispu je ponudio nekoliko zanimljivih utakmica, ali spektakl se tek očekuje.

Liverpool je pokazao nevjerovatnu dominaciju na početku sezone, dok Manchester City ne izgleda tako uvjerljivo kao prethodne dvije godine. Početak sezone za neke je bio veoma dobar, ali za neke i dosta turbulentan.

Nezadovoljstvo igrača koji ne igraju koliko su očekivali je sve veće, a prvenstveno se to odnosi na Christiana Pulišića i Mesuta Ozila koji kao da nisu članovi svojih ekipa.

The Sun je na početku reprezentativne pauze odlučio napraviti najbolji tim od igrača koji imaju minutažu na kapaljku ove sezone, a većina njih su među najplaćenijim igračima u svojim ekipama.

Ovaj tim od 11 fudbalera košta nevjerovatnih 248 miliona funti, ali za njih jednostavno u ovom trenutku nema mjesta u engleskim premierligašima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U timu su: Hart (Burnley), Mustafi (Arsenal), Gibson (Burnley), Rojo (Manchester United), Foden (Manchester City), Wanyama (Tottenham), Shaqiri (Liverpool), Ozil (Arsenal), Pulišić (Chelsea), Iheanacho (Leicester) i Tosun (Everton).

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi