Sky Sport: Senad Lulić mjesec i po dana van terena!
Foto - EPA

Šest sedmica neće igrati

Sky Sport: Senad Lulić mjesec i po dana van terena!

Midhat Šljivak

Kapiten Lazija Senad Lulić danas će biti podvrgnut operativnom zahvatu na skočnom zglobu.


Reprezentativac Bosne i Hercegovine dugo je trpio bolove i igrao je pod blokadama, a kako je bol postala neizdrživa, odlučeno je da ode na operaciju koja će se obaviti danas.

Dugo će Lazio biti bez svog kapitena. Lulić će, kako saznaje Sky Sport Italia, nakon operacije lijevog skočnog zgloba pauzirati šest sedmica, odnosno van akcije će biti mjeseci i po.

To znači da gotovo sigurno neće nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u utakmici baraža protiv Sjeverne Irske. Gotovo da ne postoje nikakve šanse da se potpuno oporavi u narednih mjesec dana i selektor Duško Bajević na njegove usluge neće moći da računa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Činjenica da svog kapitena neće imati na raspolaganju teško je pala i treneru Lazija Simoneu Inzaghiju. On je i ove sezone među ključnim igračima Nebeskoplavih koji se nakon dugo vremena bore za titulu prvaka.

Senad Lulić je nastupio ove sezone u 27 utakmica i ostvario je učinak od jednog gola i dvije asistencije.

Top Komentari

Rajvosa2019
Bas nekad nemamo srece - baksuzluk - sta je tu je mora i moze bez Senada - pomoce nam na EP
4 0
b20
Dugo nam je i bio.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi