Sky Sports: Real kreće po Sterlinga, nudi 70 miliona funti i Balea!

Kakav bi to transfer bio...

Sky Sports: Real kreće po Sterlinga, nudi 70 miliona funti i Balea!

E. Škorić

Kako javlja Sky Sports, Real Madrid je odlučio da kupi Raheema Sterlinga.

Bit će zaista zanimljivo vidjeti hoće li Real uspjeti da dovede Raheema Sterlinga, koji će igrati desno, a Eden Hazard lijevo. Bila bi to strašna krila, no najprije Real mora da nagovori Manchester City na prodaju svog ponajboljeg igrača.

Navodno su predstavnici Reala odlučili da odu gledati Sterlinga u dresu Engleske protiv Kosova, a onda će krenuti i sa pripremom ponude.

Ona će, navodi se, iznositi 70 miliona funti, a uz to će Real Cityju ponuditi svog krilnog igrača Garetha Balea, koji ionako stvara probleme Kraljevima u posljednje vrijeme.

Sterlingovi su se predstavnici ljetos sastali s Realovim generalnim direktorom Joseom Angelom Sanchezom u neuspjelom pokušaju da Englez pređe u Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, smatra se da ni Pep Guardiola, niti bilo ko u Cityju ne planira da dovede Balea, a Sterlinga vrijednost se procjenjuje na preko 150 miliona funti.

Florentino Perez želi da dovede još jednu veliku zvijezdu u Real, a to će biti ili Sterling ili Kylian Mbappe, a koji bi ujedno bio na neki način zamjena za Cristiana Ronalda, čije se odsustvo u Realu itekako osjeti od kada je otišao u Juventus.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

galaktikos1902
Volio bi da dodje sterlig ali nema sanse da ovo City prihvati
4 1
gumenakita
Prijelazni rok samo zavrsi a novinari vec sele 100 igraca.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi