Potez Balea i Jamesa ne priliči profesionalcima, Real je na potezu

Tako se ne ponašaju profesionalci

Potez Balea i Jamesa ne priliči profesionalcima, Real je na potezu

E. Škorić

Real Madrid sinoć nije uspio da pobijedi Betis i da zasjedne na vrh tabele u La Ligi.

Kraljevi su bili bliže pobjedi nego Betis, što je bilo i za očekivati na Santiago Bernabeu, no 95 minuta igre nije bilo dovoljno momčadi Zinedinea Zidanea da ostvari pobjedu.

Imao je Real svoje šanse, najbolje su propustili Mendy i Vinicius, ali raspoloženi gostujući golman i nedostatak efikasnosti u redovima Reala bili su dovoljni tek za nepopularnih 0:0.

Real je tako propustio šansu da bude novi lider u ligi, ali ono što posebno boli navijače ovog kluba je potez Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Kako se navodi u španskim medijima jutros, dvojac je napustio stadion prije nego što je utakmica završila. Jasno je da su Velšanin i Kolumbijac nezadovoljni rezultatom, ali takav vid neprofesionalizma u Realu se nikada nije tolerisao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Bale zbog povrede nije dobio šansu, a James jer je po drugi put ostao otac, no to nije razlog da ne odgledaju završnicu meča u kojem njihov tim toliko treba pobjedu.

Dvojac je 10 minuta prije kraja otišao sa stadiona, a sada se očekuje da Zinedine Zidane i Real poduzmu određene korake i objasni im da se takve stvari ne rade i da bi rezultat ekipe trebao da bude na prvom mjestu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Ma Baylle je bio pivređen ok,,ali ovaj smrdo Rodrigez kako je spreman ni za Bracinu vrbanjušu ne može igrati
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi