Šlag na tortu noćnih mora Kariusa je izjava trenera Bešiktaša

Njemački golman u sve većim problemima

Šlag na tortu noćnih mora Kariusa je izjava trenera Bešiktaša

Njemački golman Loris Karius prolazi kroz vrlo težak period u karijeri.

Sve je bilo u savršenom redu što se tiče Kariusa sve do finala Lige prvaka prošle sezone i susreta protiv Real Madrida.

Nijemac je tada napravio dvije katastrofalne greške kojima je bukvalno poklonio pobjedu Kraljevskom timu, a to mu je bila i posljednja utakmica za Redse, barem za sada.

Nijemac je odmah poslan na posudbu u Bešiktaš gdje se također ne snalazi najbolje, a šlag na tortu njegovim noćnim morama je izjava trenera ove ekipe.

On smatra da je Karius izgubljen na terenu.

"On je kriv za gol koji je primio", prokomentarisao je Senul Gunes partiju Kariusa protiv Konyaspora pa dodao: "Karius je pomalo stagnirao, nešto nije u redu s njegovom strujom, motivacijom i entuzijazmom za igru".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Tako je od kad je došao. On se ne osjeća kao član tima. To je nešto što nismo uspjeli riješiti, a ja sam naravno jedan od krivaca za to", kaže Gunes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi