Slaven Bilić preuzima otočkog velikana?
Bivši selektor Hrvatske nalazi se na korak od dobijanja novog posla

Zanimljiva destinacija

Slaven Bilić preuzima otočkog velikana?

E. Dindić

Bivši selektor Hrvatske u tamošnjim medijima glavni je favorit za preuzimanje klupe otočkog velikana. 

Slaven Bilić nalazi se na korak do novog posla, tako bar tvrde otočki mediji.

On je prvi favorit za preuzimanje klupe slavnog Celtica. U ovom slavnom klubu vide Bilića kao idealnog trenera za njihovu novu sezonu.

Slaven Bilić je prije tri mjeseca dobio otkaz u Al-Ittihadu, najtrofejnijem klubu Saudijske Arabije. Bilo je ovo njegov drugi otkaz u godinu i pol, prije toga napustio je i klupu West Hama.

Bivši selektor reprezentacije Hrvatske povezivao se i sa klupom škotske reprezentacije, no kako pišu tamošnji mediji Bilić preferira posao u klubu.

Slavna historija Celtica je nešto što privlači Bilića i postoji velika mogućnost da se preseli veoma brzo u Glasgow.

Bilić se povezivao ranije i s klupom škotske reprezentacije, no kako pišu tamošnji mediji ovaj stručnjak preferira posao u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi