5

Komentari (5)

rabodimis
Evo sad cu zaplakat.. Hvalili su se kako su zaje*li FK Sarajevo za kup a sad bi fol nesto o postenju pricali.. Ko o cemu ku*va o postenju..
Milfhunter
Kmečavci s juga, 10 kola se sramotno sudi za njih sve protivnicke ekipe ostećene, tada šute. Od ovog videa pola situacija nije ni sporno. Ovaj zadnji penal nije penal nego je vraćeno van 16
HamzaVojvoda
Totalna lakrdija u izdanju hdz tu. Da je negdje drugo bilo bi sds ili sda il koji vec. 30 godina ebu narod kako hoce a niko ne moze osvojiti titulu osim dinama na jednoj strani ili zvezda partizan na drugoj. Cemu smisao takmicenja?
Mostarac94
Slicno danas ko Velez siroki
Manager
Ma jok ba Dinamu se vazda pošteno sudilo. Nema poštenijeg kluba i gazde im nadaleko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.