Slaven predstavio trojicu novih fudbalera
Foto: NK Slaven

Živiničani imaju velike ambicije

Slaven predstavio trojicu novih fudbalera

M. Šljivak

Živinički Slaven sa velikim ambicijama ulazi u drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Danas je u ovom klubu izvršena prozivka na kojoj su predstavljena i trojica novih fudbalera. Tim Milenka Bošnjakovića će u ostatku sezone biti jači za Adnana Mujkića, Adnana Jahića i Darjana Todorovića.

Mujkić i Jahić dolaze iz redova tuzlanske Slobode, dok je Todorović Slavenu pristupio iz ekipe Sloge iz Simin Hana sa kojom je nedavno raskinuo saradnju.

Rukovodstvo tima iz Živinica je angažovanjem ovih igrača potvrdilo visoke ambicije. Cilj je opstanak u Prvoj ligi gdje nakon prvog dijela sezone zauzimaku 11. mjesto sa 18 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nastavak sezone Živiničani će otvoriti domaćim susretom protiv NK Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi