"Slavićemo s 2:1, golove će dati Pjanić i Ronaldo, a Bosanac je najvažniji igrač u timu"

Bivši golman Juventusa tvrdi

"Slavićemo s 2:1, golove će dati Pjanić i Ronaldo, a Bosanac je najvažniji igrač u timu"

Edmir Škorić

Bivši golman Juventusa Stefano Tacconi večeras će gledati italijanski derbi između aktuelnog prvaka i Intera.

Tacconi vjeruje da će Juve pobijediti 2:1 na Giuseppe Meazzi protiv Intera, koji je do sada sakupio sve pobjede u Seriji A i pod vodstvom Antonija Contea pruža sjajne partije.

Bivši golman napustio je nogometni svijet i postao glavni kuhar, ali nije odustao od svog Juventusa, koji ga uvijek prati kroz oči navijača.

"Pobijedit ćemo Inter 2:1. Oni će povesti, a mi ćemo na kraju slaviti golovima Pjanića i Ronalda. Bosanac je najvažniji igrač u naešm sastavu", rekao je Tacconi za Calciomercato.com.

Hoće li večerašnji derbi biti presudan za prvenstvo?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da je još rano, ali ovosezonski početak sa Sarrijem podsjeća me na Allegrijeve posljednje mjesece. Puno povreda i spora igra. Prihvaćam to kao dobar znak, jer ako započnemo tako sporo, znači da ćemo u posljednjem dijelu sezone biti brži i bolji. Mislim da je Sarri odradio drugačiju pripremu od Allegrija, a imao je cilj ostati u vrhunskoj formi oko aprila-maja. Njegov Napoli pred kraj sezone uvijek je bio svjež".

Inter i Juve sastaju se od 20:45 sati. Milanski klub ima 18 bodova, dok Juventus ima 16 bodova nakon šest kola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Svima valja, nama ne. Bosanska logika.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi