Slaviša Radović zabrinuo Feđu Dudića

Povreda defanzivca Veleža

Slaviša Radović zabrinuo Feđu Dudića

M. Šljivak

Velež je danas na Tušnju savladao Slobodu rezultatom 2:1.

Rođeni su došli do tri boda koja im itekako znače u borbi za Evropu, ali se trener Feđa Dudić nakon utakmice suočio sa ozbiljnim problemom.

Sjajni lijevi bek mostarskog tima Slaviša Radović je u finišu susreta ostao da leži nakon duela sa Fedorom Predragovićem i požalio se na bolove u ramenu.

Uspio je pouzdani defanzivac nekako da završi susret, ali Radović je itekako zabrinuo Dudića i navijače pred nastavak sezone.

Radović će sutra obaviti ljekarske preglede nakon čega će se ustanoviti da li se radi o povredi ramena ili ključne kosti, te će saznati da li će morati na određenu pauzu.

Eventualni izostanak Radovića u narednim utakmicama bio bi svakako veliki udarac za defanzivnu liniju Rođenih koja ove sezone igra jako dobro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović se na pravi način uklopio u sistem igre Feđe Dudića po dolasku u klub i neizostavan je član prvog tima.

Ove sezone je 27-godišnji fudbaler odigrao 14 utakmica u Premijer ligi BiH i upisao je tri asistencije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starmac
Nadam se da nije teže.Jos nam i ovo treba.SLAVIŠA brz oporavak.
5 0
red devil mo
Slaviša puno sreće. Malo je neozbiljno od kluba da u ekipi imamo samo jednog lijevog beka. Odnosno,mislim da su obe bekovske pozicije pokrivene sa po jednim pravim bekovima. Valjda će Dario moć pokrit lijevo. MUSVDG
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi