15

Komentari (15)

Rodjen.kao.Jugosloven
Ide sad najava titule od strane simpatizera i navijača FK Sarajeva. Je li moguće da se dovode ovi potrošeni "nogometaši" pored toliko nadarenih mladih nogometaša u BiH?
user1605368976
Jako dobar igrač najviše penala skrivio dok je igrao za VELEŽ. Svojim zaslugama prosuo VELEŽU najmanje 10 bodova. Toliko o velikom pojacanju.
Neutralan78
Sram te bilo. Da nije radovica i jos pojedinaca bilo, veleza bih u federalnoj gledo.
FahroKonjHodzic
eako sovim papucarom ne proigrate necete nikad haha fala na 1000 lajkova fahro velko priznanje
pjanke.sa
Dobar igrac, nista specijalno da se razumijemo. Jako borben igra srcem, nadam se da ce biti motivisan za Sarajevo kao sto je bio za Velez. Sretno.
nakopitam
PROVJERENO IME koje ni u latviji nije uspjelo. UGASITE LIGU!!!
nakopitam
Samo da vas podsjetim: ''Trener'' Sarajeva je mirza varesanovic a sd je emir hadzic.... Reklo bi se; Pametnom dosta. Ali ne, ima jos gore: predsjednik je kerojedova drollja mirvic! BOLJE BI BILO DA SE ISLO PUTEM KOJIM IDE CELIK NEGO STO JE KLUB PRODAT KLADIONICARSKOJ MAFIJI!!!!
pjanke.sa
Glupaneeeeee ima jos klubova slobodno navijaj za koga hoces. Satro ti navijac Sarajeva MRS!!!
Treba potjerat još par ovih što su tu i ovo će sve ok bit
Neutralan78
Bravo. Dobar igrac!
789012455
Bravo ,svaka cast !
SamoSiroki
Kad je dobar, odakle ga nazad u Bih..
SportForBetterLife
Pa procitaj clanak pa bi skontao. Nisu mu placali ono sto je u ugovoru bilo i zato je raskinuo ugovor.
pjanke.sa
Samo fasisti igraju za Ligu i zive u drzavi koju ne smatraju njihovom. Nama je najbolja liga na svijetu. Nama koji volimo BiH. I MRS i ti!!!
milivoje
Nije ga trener volio....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.