Dok ostali igrači Veleža koriste slobodan dan, uzdanica Rođenih želi što prije na teren

Trenirao individualno na stadionu

Dok ostali igrači Veleža koriste slobodan dan, uzdanica Rođenih želi što prije na teren

A. Čaušević

Prvotimci Veleža su danas imali slobodan dan, a sutra će započeti pripreme za hercegovčaki derbi protiv Širokog Brijega.

Na stadionu Rođeni danas je individualno trenirao Slaviša Radović, odlični lijevi bek i jedna od glavnih uzdanica mostarske ekipe.

Radović se povrijedio prije nekoliko sedmica kada mu je napukla ključna kost u duelu protiv Slobode na stadionu Tušanj.

Ovaj 27-godišnjak je danas trčao krugove oko terena s namjerom da ojača kondiciju i bude potpuno spreman nakon "zelenog svjetla" ljekarskog tima.

No description available.

Kako sada stvari stoje Radović neće konkurisati ni za meč protiv Širokog Brijega, a Feđa Dudić bi na njega mogao računati u 27. kolu protiv Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi povrijeđeni Obren Cvijanović će se prema svemu sudeći naći na listi pozvanih za susret na Pecari, ali će svoju priliku čekati s klupe.

Utakmica Široki Brijeg - Velež se igra u nedjelju od 19 sati. Ova dva tima dijele treće mjesto sa po 45 bodova i bit će to direktni obračun za Evropu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Bravo Radoviću.Samo jako ROĐENI.
7 0
Pajver
Svaka ti čast momčino
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi