Slavko Petrović ne štedi igrače Radnika: Žestok ritam ne staje iz dana u dan

Trenira se punom parom

Slavko Petrović ne štedi igrače Radnika: Žestok ritam ne staje iz dana u dan

M. Šljivak

Slavko Petrović preuzeo je prije nekoliko dana ekipu Radnika.

Tim iz Bijeljine iza sebe ima jako dobru polusezonu, a Petrović će pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima koje su postizali Mladen Žižović i Slobodan Starčević.

Od prvog dana priprema za novu sezonu ovaj stručnjak je zadao žestok ritam. Poznat je Petrović kao trener koji dosta brine o kondicionim dijelu, pa za sada njegov novi tim najviše radi na fizičkoj spremi.

Novih imena u ekipi iz Bijeljine za sada nema. Sa prvim timom trenira i nekoliko juniora, koji su odmah dobili i vatrenu dobrodošlicu među starije kolege žestokim i napornim treninzima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će završne pripreme obaviti u Medulinu, gdje će boraviti od 2. februara.

Ekipa iz Bijeljine je prvi dio prvenstva okončala na šestom mjestu sa 29 osvojenih bodova, a prvi meč u nastavku sezone igrat će protiv Željezničara.

Promo

Top Komentari

tbra
Ubleha, zeljo nikad losije nije igrao nego pod njegovim mandatom
4 2
user102
Zestok ritam iz dana u dan a preuzeo ekipu prije dva dana ???
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi