Slavko Petrović  pao na ledu, stradala dva rebra
Led nije pokvario planove bivšem strategu Radnika, Slobode i Željezničara

Problemi za trenera Olimpika

Slavko Petrović pao na ledu, stradala dva rebra

E. Škorić

Trener Olimpika Slavko Petrović doživio je jednu nezgodu, ali osjeća se dobro.

Petrović, koji je prije šest dana obavio prozivku u Olimpiku, trenutno radi na uigravanju ekipe za nastavak sezone u kojem je jedini cilj ostati u ligi, ali nekadašnjem treneru Radnika, Slobode i Željezničara stvari ne idu od ruke.

I dok on svoj dio trenerskog posla obavlja na najbolji mogući način, van terena mu se dešavaju nimalo prijatne stvari. Tako je nezgodno pao na ledu, pa je zadobio frakturu dva rebra.

Ono što je najvažnije, osjeća se dobro, mora da pije tablete barem 15 dana, ali ističe da i pored toga uspijeva da obavlja normalne dnevne aktivnosti i da to neće utjecati na plan i program priprema premijerligaša s Otoke.

Top Komentari

Sarbit2019
Amaw ga ukleo kada je gostovao u Garaži bacio mu sihire zbog neljuskog ponasanja.
11 4
Ajdo_psycho
Vidim ja blaži zemljotres trese
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi