Slavko Petrović u svom stilu: "Tužno je da telegram saučešća dovede do penala"
Foto - Screenshot

Trener Olimpika

Slavko Petrović u svom stilu: "Tužno je da telegram saučešća dovede do penala"

M. Šljivak

Olimpik je u pripremnom meču poražen od Zrinjskog sa 1:0.

Trener sarajevskog tima Slavko Petrović dao je veoma zanimljiv komentar na ovaj meč

"Ovdje smo imali jednu pravu prvenstvenu utakmicu. Moja ekipa je iznenađujuće djelovala svježe i mislim da smo zadali dovoljno glavobolja ekipi koja je nakon Sarajeva po kvaliteti druga u državi", rekao je Petrović i dodao je:

"Tužno je da jedna lopta, ne da je telefonirana, već je poslat telegram saučešća, da dovede do penala i riješi utakmicu. Zrinjskom sve najbolje, a mi smo pokazali da se možemo nositi sa najboljim ekipama. Mislim da smo na fizičkoj spremi daleko dogurali i da ćemo protiv Borca biti još svježiji", rekao je Petrović.

Top Komentari

albis
Najveća prevara od trenera u Bosni i Hercegovini. Svaka mu čast kakvu demagogiju ima i kako uzima levate. Kamrk, svaka ti čast.
3 6
Tumbe1976
hahha vidi svinjskog i pripremne utakmice stima. sta ce tek biti u prvenstvu.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi