Slavlje igrača i navijača Union Berlina će postati putokaz za mnoge klubove

Simpatični klub ostao u ligi

Slavlje igrača i navijača Union Berlina će postati putokaz za mnoge klubove

A. Čaušević

Union Berlin je uspio osigurati nastup i u sljedećoj sezoni Bundeslige nakon što je s 1:0 pobijedio Paderborn. 

Kako je opstanak izboren bez publike na tribinama, igrači simpatičnog kluba iz njemačke prijestolnice su pronašli način kako da proslave veliki uspjeh.

Nakon slavlja u svlačionici izašli su ispred svlačionice i zajedno sa grupom navijača te se prepustili emocijama, ali uz strogo poštovanje restriktivnih mjera.

Na jednoj strani stajali su igrači, a na drugoj navijači. Razmak između njih bio je nekoliko metara. Da se ispoštuje protokol pobrinuli su se prisutni zaštitari.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S obzirom da je u i drugim zemljama identična situacija kao i u Njemačkoj ovaj način slavlja će vjerovatno biti putokaz i za ostale klubove koji na kraju szeone ispune svoj cilj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi