19

Komentari (19)

user1609866240
Nakon godina šprdnje i omalovažavanja ovog velikog kluba sve im se vratilo. Sad imaju pravo da slave kako hoće i žele! Čestitke Veležu! ABD do lige prvaka!
velez mo
Haso iz Atine zvao sve labudice i kamione na cestu,BRAVO HASO MAJSTORE
lamonaca1
Matic.......idi uzmi ubi,pa se pištolj..... a uša keru
rame
Bola ko je vama kriv sto se ne znate radovati ili nemate povoda. Pustite da uzivamo mamlazi jedni.
mostarac
Protjerani sa svog stadiona ,tavorili po sesokim ligama BiH ,pokradeni od sviju i svakoga ,ostavljeni na milost i nemilost samim sebi ,dovedeni do ponora i za nas je ovo novo radjanje ...E zbog toga se slavi koliko se slavi jer ovo je nesto vise od igre mnogo vise ovo je opstanak nas u Hercegovini gdje nam je bila preopredjena sudbina nestanka ali IZRONIO JE VELEZ ZA ONE STO GA VOLE !!!!
Matic
Kakvi glupani. Umislili tovari da su osvojili LP. Nije nikakvo cudo sto su ih proglasili najzaostalijim dijelom Balkan. Oni su neandertalci.
ajdinn88
Otom potom,Ko je šta umislio. Ili bolje rečeno izgleda da je neko Ljubomoran. A pitanje je znate li šta znači NEANDERTALAC.
Mowzilla
Imam jednog takvog iz Tomislavgrada i ne da reci da je iz BiH nego iz Hercegovine koja po njegovom misljenju pripada hrvatima. E pa dragi skutori: Hercegovina pripada SVIM Bosancima i Hercegovcima i onima koji se kao takvi osjecaju. Vi koji se ne osjecate kao takvi sikter u hrvatsku i tamo pametujte nekom hrvatu koji ce vas smatrati BOSANCEM! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Zgembic
enko
Maticu,maticu svi navijaci veleza na kari*u te naticu.
nikobolji
Sve cestitke za Velez, al brate nisu ligu sampiona osvojili.
nedoni46
Slazem se, mada ovo je sigurno jedan od najvecih uspjeha poslije rata u evropskim tekmama nasih klubova
nikobolji
Ma svaka im cast, kapa do poda. Samo ko nacija spustamo sebe
Zgembic
Prijatelju, Mostarcima (svih navija a pogotovo bosnjacima) nije lako kao nama Sarajlijama, Tuzlacima,Zenicanima… Oni se i dan danas bore protiv UZP bagre. Zamisli samo da FKS i Hordama uzmu Kosevo i oni moraju seliti u Ilijas i poceti iznova… Pustite ljude da se vesele ovo je ”golemo brato” zasluzili su! A ko nacija mi smo odavno spustani samo sto nikog to Ne interesuje pa zato biramo istu bagru godinama.
vence
Nisu brate. Ali zivimo u takvom vremenu i takvoj kaljuzi da nam je ovo vanredni uspjeh.. da nam treba neki ispusni ventil.. sjeti se doceka onoj djeci kosarkasima.. Musa, Campara i td.. neki to ne bi ni u medijima propratili.. al nama "malo za srici triba"
Malmi_Suomi
Sve čestitke za ROĐENE, ponos Bosne i Hercegovine!!!! Bravo ljudi
Zgembic
@Malmi_Suomi ljubi brat ljiljana mog
Malmi_Suomi
@Zgembic i tebe ljiljana mog brat ljubi.
nedim1996
Ovo je ljudima trebalo svaka čast ROĐENI obradovali ste cijelu BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.