Slavlje ne prestaje: Himna "Mi smo divovi" se orila sarajevskim restoranom

Igrači Sarajeva proslavili pobjedu

Slavlje ne prestaje: Himna "Mi smo divovi" se orila sarajevskim restoranom

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na Grbavici pobijedili ekipu Željezničara s ubjedljivih 3:0.

Sarajevo je odigralo veoma dobru utakmicu protiv slabašnog Željezničara koji je svojom igrom još jednom razočarao navijače. Bordo tim je dominirao na terenu i na kraju je upisao sigurnu pobjedu.

Klub s Koševa sada je jedan korak bliže osvajanju titule prvaka BiH, a sigurno da je igračima ovog tima posebno drago što su taj korak napravili na Grbavici.

Fudbaleri Sarajeva pobjedu u vječitom derbiju slavili su do ranih jutarnjih sati, a na društvenim mrežama se mogu vidjeti djelići slavlja ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, pojavio se i video na kojem pojedini fudbaleri Sarajeva slave pobjedu uz popularnu himnu "Mi smo divovi".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Tisu!eto Atalante...
0 14
bebi
Pa slave ko da su Real pobjedili a ne Zelju ... ah, da ipal razumijemo :D
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi