Slika sve govori: Mbappe je PSG-ov!

To bi bilo to

Slika sve govori: Mbappe je PSG-ov!

Mladi francuski napadač Kylian Mbappe uskoro će zvanično postati novi fudbaler PSG-a.

Ako je iko sumnjao u ovaj transfer, čini se da više nema dileme da će do njega doći i da će fenomenalni 18-godišnjak vrlo brzo staviti paraf na ugovor.

Dokaz tome je fotografija koja je osvanula na internetu, a na njoj se jasno vidi kako Mbappe potpisuje loptu sa PSG-ovim logom uoči početka treninga sa reprezentacijom Francuske.

Fotoreporteri su također pomno pratili Mbappea tokom treninga, a mladi napadač je sve vrijeme bio nasmijan i izuzetno dobro raspoložen.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim toga, inostrani mediji javljaju da je Mbappe već odradio ljekarske preglede, naravno uspješno, te da je time otklonjena i posljednja prepreka ka realizaciji historijskog transfera.

Transfer Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG će, navodno, biti težak čak 180 miliona eura, što znači da će Parižani ovog ljeta potrošiti vrtoglavih 400 miliona eura na samo dvojicu igrača. Podsjetimo, nedavno je član PSG-a postao Neymar koji je došao iz Barcelone za 222 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti