Sliško: Respektujemo Zvijezdu 09, ali vjerujemo u pozitivan rezultat

Trener kadeta FK Budućnost

Sliško: Respektujemo Zvijezdu 09, ali vjerujemo u pozitivan rezultat

Samir Mlaćo

U Omladinskoj ligi BiH grupa Sjever za kadete odigrano je 21. kolo, a trenutni lider na tabeli je Budućnost iz Banovića sa 51. osvojenim bodom, dok drugoplasirana Zvijezda 09 sa dva boda manje.

Upravo ova dva tima će odmjeriti snage u nedjelju u Etno Selu Stanišići.

Banovićani vjeruju da mogu ostvariti pozitivan rezultat, te se kući vratiti sa bodovima. Za SportSport.ba je pred ovaj meč govorio trener kadetske selekcije Banovićana Igor Sliško.

"Ovo je utakmica dvije ubjedljivo najbolje ekipe u ligi i koje su sasvim sigurno po kvaliteti među najboljima u državi. Što se tiče same utakmice, respektujemo ekipu Zvijezde 09 u kojoj ima nekoliko aktuelnih i potencijalnih reprezentavica. Ipak, ja vjerujem u svoje igrače i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu te pokusati ostvariti pozitivan rezultat, kojim ćemo ostati na vrhu tablice", kazao je Sliško.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Zanimljivo da Banovićani imaju gol razliku 110:6, što je svakako još jedan dokaz da se radi o ekstra talentovanoj generacija nekadašnjeg premijerligaša, danas prvoplasirane momčadi Druge lige Sjever.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti