Slišković: Penali su lutrija, desilo nam se ono što smo najmanje očekivali

Zrinjski ostaje bez titule?

Slišković: Penali su lutrija, desilo nam se ono što smo najmanje očekivali

E. Škorić

Zrinjski je danas odigrao 1:1 s Radnikom u Mostaru, pa je sada na šest bodova zaostatka u odnosu na vodeće Sarajevo.

Ovaj kiks Zrinjskog najviše odgovara Sarajevu, koje je na pragu titule tri kola prije kraja.

Imao je Zrinjski penal, ali je Lučić odbranio i donio vrijedan bod Radniku u borbi za Evropu.

"Jedanaesterci su lutrija. Desilo nam se to što smo najmanje očekivali. Radnik se dobro branio, kvalitetno igrao naprijed i kada se sagledaju neke prilike koje su imali u drugom, možda je ovo najrealniji rezultat. Pravili smo pritisak po teškom terenu, koji je iscrpio igrače obje ekipe, više se nije moglo ni očekivati. Ne možemo biti zadovoljni bodom, ali Radnik je zaslužio ovih 1:1", rekao je Blaž Slišković nakon meča.

Mladen Žižović, trener Radnika, dao je sljedeću izjavu nakon meča:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako smo počeli dobro, Zrinjski je preuzeo kontrolu igre. Mislim da smo bili slabiji u prvom dijelu iako Zrinjski nije imao izrazite prilike. Nama je izgleda trebalo da primimo gol i da počnemo igrati. Imao je Zrinjski penal, imali smo i mi prilike, ali po meni sjajna fudbalska utakmica, fer i korektna", kazao je Žižović.

Top Komentari

MSOZ101
Sta reci Irfanu Peljti na danasnjoj predstavi. Svaku utakmicu podvrgnuti kriminalistickoj obradi. SRAMOTA
9 0
Div iz šehera
Uhapsiti Peljtu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi