10

Komentari (10)

VelaHavle
Kakva pljacka Radnika... zasto sutis Mladene Zizovicu ? Znao si za aute dosudjene Sarajevu dramu praviti ?
teddy sheringham
Šipu tuki Peljti Baka. Džaba ste ga platili, niste golmana. Irfanu treba krv popiti, mamu mu prodanu. Balindura kupljena za par milja.
AmarHZ
PELJTO=LOPOV SAVEZ=MAFIJA Peljtu isključiti iz suđrnja pod hitno nigdje penala niko ga nije vidio samo je on tu vidio penal i još uz to čist gol poništen Radniku nije tako golmana igrač Radnika Ali ovim putem želim ja kao navijač FK Sarajeva čestitati pobjedu Radniku,odlično su igrali,i po mom mišljenju trebali su pobjediti da nije bilo ovog 'kriminalca' zvanog Peljte ali eto nije bio penal pa ga je Lučić odbranio,to se zove Božija pravda Po meni je Radnik jedna od bolja ekipa u našoj ligi,koja zaslužuje igrati u Evropi To je mlada ekipa,koja ima potencijal Zaslužili su da odu u Evropu 10000 puta više od mrtvog Želje nadam se da će uspjeti u tome NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA!!!!
AmarHZ
izvinite pogriješio sam umjesto pobjedu želio sam napisati remi,zbunio sam se
AmarHZ
mrš tamo,jel ti krivo?
AmarHZ
nema titule jel ti krivi
AmarHZ
Jebem li ti sve vi kad dobijete bude "Zasluđena pobjeda naše ekipe" a kad izgubite bude "Ovo je nepoštenje od suđenja ovo se treba riješiti pod hitno" Sad sve je gotovo TITULA SE VRAČA KUĆI!!! NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA!!!
Div iz šehera
Uhapsiti Peljtu
MSOZ101
Sta reci Irfanu Peljti na danasnjoj predstavi. Svaku utakmicu podvrgnuti kriminalistickoj obradi. SRAMOTA
forza_juve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.