14

Komentari (14)

nele7
Krivo im sto nam gledaju u zicagu
nele7
E moj klosaru stari
Dobojlija
Evo ,pocele zalopojke nk svinjskog
Pazzini
"Već se prave špaliri i upućuju službene čestitke unatoč tomu što se igraju još dvije utakmice. Izgleda da ima dovoljno vidovnjaka koji znaju sve pa na ovu temu više ne bih dodao baš ništa." - Blaz Sliskovic 17.5.2019. "Odmah na početku da kažem da nakon ovog remija čestitam Sarajevu na zasluženo osvojenoj tituli, jer šest bodova prednosti tri kola prije kraja je nemoguće stići" - Blaz Sliskovic 4.5.2019. Ne samo da mjenjas voljeni klub kako ti odgovara vec i vlastite izjave!!
starmac
Da ti nije krivo BAKA.Sve cestitke bordo momcima na duploj kruni.Pozivamo vas da 01.06 zajedno proslavimo titule ispod STAROG MOSTA.Pozdrav.Mostar u srcu Velez do groba.
vanja8
Hvala br't,vidimo se uskoro...
nemozetako
U subotu zapalite Miljacku, a mi cemo 1.6 aBd Neretvu. Pozdrav za sampione :D
digo_da_kreci
Pa prvi si ti čestitao
nemozetako
Hej ko vam brani da bude sve ko i lani hahahahahaha znam ja: brane vam balije habhahahaha
Nikoizniceg
Nisam pitar, al' ovak lik je dalabu...
Fcs
Baka, imaš vatre?
Div iz šehera
Ustaša klasični matični broj u BIH
forza_juve
Pusi ga baka majmune kockarski
Grohot
covke im dojavu bacio bas kao i zadnji nekoliko godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti