Slišković: Prave se špaliri, upućuju čestitke, izgleda da ima vidovnjaka koji sve znaju
Neuobičajeno kratko trajala je ova pressica pod Bijelim Brijegom.

Kratka pressica pod Bijelim Brijegom

Slišković: Prave se špaliri, upućuju čestitke, izgleda da ima vidovnjaka koji sve znaju

Pretposljednje kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će HŠK Zrinjski dočekati FK Tuzla City na stadionu pod Bijelim Brijegom bilo je tema pressice održane u prostorijama Zrinjskog na kojoj je novinarima na raspolaganju bio Blaž Slišković trener Plemića.

Uoči posljednjih 90 minuta u Mostaru istakao je da on i njegovi izabranici ne žele razmišljati o susretu na Koševu gdje Sarajevo dočekuje Zvijezdu 09 i ima priliku osigurati titulu prvaka.

"Orijentirani smo bez obzira na to što smo još u igri za naslov, da igramo što bolje i da pobijedimo. Ne želimo se osvrtati ni razmišljati o utakmici na Koševu, nismo time opterećeni. Spremni smo dati svoj maksimum jer smo i prije utakmice u Zenici rekli da idemo osvojiti maksimalan broj bodova i ne osvrtati se na druge utakmice", istakao je Slišković i dodao:

"Sutra nas čeka protivnik koji je dobio Sarajevo prije tjedan dana i pokazao snagu, ali mišljenja sam da mi imamo sportski motiv veći nego naši gosti i da ćemo to iskoristiti i pobijediti i zahvaliti se svim navijačima na svemu". 

O situaciji u timu Slišković je rekao da po prvi put nakon septembra prošle godine ima sve igrače na raspolaganju.

"Od 9. mjeseca prošle godine prvi put u kadru imamo sve zdrave igrače osim kartoniranog Jakovljevića. I Šovšićeva povreda je sanirana tako da je i on u konkurenciji i imamo 25 igrača na raspolaganju a tko će biti u 18 odlučit ćemo danas poslije treninga".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje o prvaku Baka je kratko kazao:

"Već se prave špaliri i upućuju službene čestitke unatoč tomu što se igraju još dvije utakmice. Izgleda da ima dovoljno vidovnjaka koji znaju sve pa na ovu temu više ne bih dodao baš ništa."

Podsjetimo, dva kola prije kraja prvenstva Zrinjski zaostaje za Sarajevom tri boda uz slabiji omjer u međusobnim duelima tako da je ekipi s Koševa za titulu dovoljno osvojiti tri boda.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Ustaša klasični matični broj u BIH
25 2
Pazzini
"Već se prave špaliri i upućuju službene čestitke unatoč tomu što se igraju još dvije utakmice. Izgleda da ima dovoljno vidovnjaka koji znaju sve pa na ovu temu više ne bih dodao baš ništa." - Blaz Sliskovic 17.5.2019. "Odmah na početku da kažem da nakon ovog remija čestitam Sarajevu na zasluženo osvojenoj tituli, jer šest bodova prednosti tri kola prije kraja je nemoguće stići" - Blaz Sliskovic 4.5.2019. Ne samo da mjenjas voljeni klub kako ti odgovara vec i vlastite izjave!!
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi