Slišković pred Radnik: Beširevića bih sutra volio vidjeti u Zrinjskom
Zrinjski takmičenje u Ligi za prvaka otvara duelom protiv Radnika

Trener prvaka BiH

Slišković pred Radnik: Beširevića bih sutra volio vidjeti u Zrinjskom

Redovita konferencija za novinare, povodom odigravanja prvog kola Lige za prvaka u kojem će domaći HŠK Zrinjski sutra dočekati Radnik iz Bijeljine održana je danas u prostorijama Zrinjskog, a nešto kraće od uobičajenog strateg Plemića najavio je sutrašnji sraz.

- Odlučujućih 10 utakmica je pred nama. Evo, u razgovoru sa svojim suradnicima svi smo se složili da je ovo što smo pred odlučujuće susrete poravnati sa Željezničarom. Ne bi bilo pravedno da je netko od nas odmakao nekoliko bodova. Govorim iz perspektive nas i Želje jer smo objektivno mi u ovom trenu najbliži naslovu, prošli smo kao i oni kroz dobre i loše periode, ponavljam, ovako je najpravednije. Iako imamo određenu bodovnu prednost ne bih još uvijek otpisivao Široki i Sarajevo. Za Ligu 6 nadam se da će biti kvalitetna i neizvjesna. Većina očekuje da će najvažniji biti susreti s Radnikom i Krupom, no ja sam mišljenja da će odlučujući susreti ipak biti unutar ove vodeće četvorke - veli Slišković i nastavlja: - Što se tiče Radnika, oni dolaze potpuno rasterećeni, svjesni da što god naprave može ići u njihovu korist. U zadnje vrijeme igraju odlično, zasluženo su izborili Ligu za prvaka i protiv njih kao i protiv svakoga u ovoj fazi natjecanja morat ćemo proliti dosta znoja da bismo ostvarili dobar rezultat. Radnik ima odlične pojedince. Beširević je igrač od kojeg sve počinje, to je igrač kojeg bih sutra volio vidjeti u dresu Zrinjskog. Iskusni lisac Đurić koji može iskočiti u svakom trenutku, mladi napadač Peco koji igra sve bolje, jako su nezgodna ekipa- govori Baka. - Svega smo svjesni, no mi ćemo gledati sebe i svoju igru. Inzistiam na volji, želji i htijenju, uz to će sve ostalo doći. Imamo velik fond igrača, nemamo ozlijeđenih što je najvažnije.

Na pitanje o sastavu za Radnik Slišković kaže:

- Već sam rekao, prava je sreća da nema ozljeda. Onakav teren u Banja Luci tražio je ogromnu potrošnju i vjerujem da će biti nekih promjena, u veznom redu i prema naprijed. Vraća nam se Kadušić i on će biti na svom mjestu na desnom boku. Lijevo Stojkić, u sredini Jakovljević i Barišić. Na današnjem treningu ćemo vidjeti tko je odmoran, koga je prošla utakmica iscrpila. Najveći teret u Banja Luci iznijela je vezna linija, oni su se najviše potrošili, ne kažem da ostali nisu, ali oni su više, pa je za očekivati određene promjene - završio je Slišković najavu sutrašnje utakmice koja se igra u 15h na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi