Odabrana službena lica za 1. kolo doigravanja

Tri meča u TV prenosu

Odabrana službena lica za 1. kolo doigravanja

Utakmicama 1. kola doigravanja ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine, a najveći derbi igrat će se na Pecari gdje će Široki Brijeg dočekati Sarajevo. 

Program počinje u subotu od 15.00 sati i to utakmicama u Mostaru i Doboju kod Kaknja, a sastaju se Zrinjski-Radnik i Mladost-Vitez. Pravdu na meču u Mostaru dijelit će Miloš Gigović iz Gradiške, a njegovi pomoćnici će biti Radislav Kačavenda i Arnel Novalić. S druge strane, meč u Doboju kod Kaknja sudit će Mateo Musa iz Čitluka uz pomoć Marka Perića i Jure Muse.

U nedjelju program počinje također u 15.00 sati i to sa tri utakmice. Na Grbavici se sastaju Željezničar i Krupa, a taj meč će suditi Tomislav Čuić iz Tomislavgrada, dok će mu pomoćnici biti Mirza Demir i Stefan Tešanović. U istom terminu svoj meč počinju Borac i Čelik i to uz sudijsku palicu Irfana Peljte iz Sarajeva i pomoć Davora Belje i Dalibora Hrstića. Treći meč ovog termina igraju GOŠK i Sloboda, a taj meč će suditi sarajevski trojac Adis Mulahasanović, Dženan Milić i Amir Kadić.

Kolo će utakmicom na Pecari zatvoriti Široki Brijeg i Sarajevo, a meč će suditi Zoran Grbić iz Prijedora uz pomoć Amera Macića i Gorana Duljaka iz Mostara, odnosno Odžaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju TV prijenosi, u programu Moje TV možemo pogledati susrete sa Grbavice i Pecare, dok će BHT prenositi duel Zrinjskog i Radnika.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti