Sloboda danas predstavlja novog trenera

Povjerenje ukazano Naliću

Sloboda danas predstavlja novog trenera

Bh. stručnjak sa švedskom adresom Zlatan Nalić bit će najvjerovatnije imenovan za novog trenera Slobode. 

Nakon što je Admir Smajić napustio Tušanj, postalo je jasno kako su minimalne šanse da se njegov saradnik Milenko Bošnjaković zadrži na klupi crveno-crnih. Čelnici tima iz Tuzle proteklih dana su intenzivno tragali za novim trenerom, a izbor je, prema nezvaničnim informacijama, pao na Nalića. 

Nalić je danas navodno postigao dogovor sa Slobodom, a kao novi šef stručnog štaba bi trebao biti imenovan u 13:00 sati za kada je zakazana konferencija za medije. 

Zlatan je sin proslavljenog igrača Slobode Mesuda Nalića. Igračku karijeri je započeo upravo na Tušnju, igrao je još u Čeliku i Borcu, potom u Grčkoj, dok je najviše postigao u švedskim klubovima Mjallby i Motala. U trenerskim vodama, s druge strane, ne pliva dugo. Posljednji angažman je imao u švedskom četveroligašu Prespa Birliku, a vrijedno pomena je to što je 2015. godine bio član stručnog štaba U21 reprezentacije Švedske koja je osvojila Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnian King
To je taj as, talent kakav se rijetko vidja. Boze sacuvaj.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi