Sloboda danas stiže u Sarajevo

Sutra gostuju kod Želje

Sloboda danas stiže u Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode sutra igraju na gostovanju protiv Željezničara u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski klub može biti zadovoljan otvaranjem sezone, a nakon dvije uzastopne pobjede igrače ove ekipe sutra očekuje teško gostovanje na Grbavici.

Na Tušnju su veoma ozbiljno shvatili ovaj meč i već danas će doputovati u Sarajevo.

Fudbaleri Slobode imat će više odmora za sutrašnji meč sa Željom, a u glavnom gradu Bosne i Hercegovine će ostati dva dana kada putuju za Mostar jer u subotu igraju protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi utakmica na Grbavici između Željezničara i Slobode igra se sutra od 20:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Cuj doci ce cak danas,a utakmica sutra.Normalno da ce doci danas.Svaki profesionalni klub ce doci bar dan ranije na utakmicu kad igra u gostima.
12 1
milivoje
i GOŠK dodje dan ranije,što je tu čudno?
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi