Žižović: Zaslužena pobjeda, Mladost nam nije uputila šut prema golu
FOTO: E. Dindić

Reakcije nakon trijumfa Slobode

Žižović: Zaslužena pobjeda, Mladost nam nije uputila šut prema golu

H. Zilić

FK Sloboda je u 27. kolu PLBiH savladala Mladost DK sa 1:0 i ostvarila možda i ključan trijumf u borbi za opstanak.


Nakon meča komentar je dao trener tuzlanske ekipe, Mladen Žižović, koji je bio jasan i precizan u izjavama.

"Zaslužena pobjeda. Imali smo utakmicu pod kontrolom. Mladost nam nije uputila šut prema golu. Momci su pokazali zalaganje i fantastičan angažman. Ja im čestitam. Došli smo do trijumfa koji znači na samopouzdanju. Nadam se da ćemo već u narednom kolu dokazati da zaslužujemo biti dio PLBiH", rekao je Žižović, a zatim dodao:

"Teren nije bio uslovan za igru. Neke akcije nismo završili kako smo planirali. Dali smo gol na vrijeme. Prikazali smo nekoliko dobrih akcija."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Bravo majstore, mislim da te onaj četvrti sudija više nervirao nego svi igrači na terenu,ja jest lik dosadan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi