Sloboda povela, ali Željo upisao novu pobjedu

Kadeti Željezničara slavili nakon preokreta

Sloboda povela, ali Željo upisao novu pobjedu

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Kadeti Željezničara slavili su danas u Tuzli protiv vršnjaka iz tuzlanske Slobode sa 3:1. Susret koji je odigran u okviru 11. kola Omladinske Premijer lige BiH na kraju je zasluženo pripao gostima, a na pauzu se otišlo pri rezultatu 0:0.

Sloboda je povela u 48. minuti pogotkom Dine Divkovića, da bi izjednačio četiri minute kasnije Amar Musić. U 78. minuti jedanesterac za goste. Siguran realizator sa bijele tačke bio je Faruk Duraković.

U sudijskoj nadoknadi konačnih 3:1 postavlja Madžid Šošić.

Omladinska Premijer liga BiH za kadete, 11. kolo:

FK Sloboda - FK Željezničar 1:3 (0:0)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Sloboda: Mehić, Hukić, Kapetanović, Mehmedović, Alić, Dizdarević, Avdihodžić, Mujčinović, Tursunović, Kovačević, Divković.

FK Željezničar: Milićević, Fejzić, Beća, Drina, Gušo, Duraković, Pehilj, Džanko, Gasal, Karalić, Musić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi