Tuzlaci se pohvalili - Mujkanović ispunio obećanje

Igrači Slobode dobili premije

Tuzlaci se pohvalili - Mujkanović ispunio obećanje

Esmer Oštraković

Kada je Sloboda ispala iz Premijer lige BiH malo ko je mogao i zamisliti da će igrati ovako dobro ove sezone.

Nije se činilo da će se Sloboda tako brzo konsolidovati, ali ni da će napraviti sjajnu ekipu i praviti sjajne rezultate.

U Prvoj ligi FBiH su u osam odigranih utakmica ostvarili isto toliko pobjeda i praktično je pitanje jesenjeg prvaka već riješeno.

Osim u prvenstvu, Slobodi ide sjajno i u KUP-u Bosne i Hercegovine. Posebno se ističe pobjeda nad Željezničarom kod kuće.

Ove sjajne rezultate koje pravi ekipa Slobode odlučili su nagraditi čelnici ovog kluba, te su igračima podijeljene premije.

Oglasi

Sve su Tuzlaci podijelili na svom zvaničnom Facebook profilu.

"Danas je FK Sloboda odradio trening na stadionu Tušanj u sklopu priprema za narednu utakmicu protiv FK Goražde, a naši fudbaleri prijatno su iznenađeni posjetom predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla, gospodina Senada Mujkanovića.

Rad, trudi i zalaganje koje dominira u proteklim mjesecima među fudbalerima i uposlenicima Slobode zaokružen je sjajnim nizom FK Sloboda koji u deset utakmica ima upisano deset pobjeda što je impozantno dostignuće koje je predsjednik Mujkanović prepoznao te je danas igračima uručio zaslužene premije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovakav gest sigurno je dodatni motiv da se nastavi raditi jačim intenzitetom kako bi se nastavio korak ka konačnom cilju, a to je ekspresan povratak u Premijer ligu BiH kako je predsjednik Mujkanović naglasio na početku sezone", stoji u objavi FK Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1694880178
5000 na njih 30 ... zaslužuju više zbog čitave sezone
0 0
papagaj
130 km po igracu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi