Mujkanović mlađi poletio pred rudu: Sloboda demantovala sina predsjednika Tuzlaka

Nakon odrađenih pregleda

Mujkanović mlađi poletio pred rudu: Sloboda demantovala sina predsjednika Tuzlaka

E. Oštraković

Fenomenalnu utakmicu na Tušnju su u četvrtak u okviru KUP-a Bosne i Hercegovine odigrale ekipe Slobode i Željezničara.

Pobjedu od 1:0 i prolaz u narednu fazu takmičenja nakon devedeset minuta borbe ostvarila je domaća ekipa.

Navijači Željezničara bili su vidno razočarani nakon eliminacije iz KUP-a, ali i nakon novog poraza koji su upisali.

Jučer je sin predsjednika Slobode, Semir Mujkanović, odlučio prozvati Željezničar.

"FK Željezničar teško prihvatio poraz što najbolje govori stanje svlačionice u kakvom je stanju ostavljena (oštećena", napisao je Semir Mujkanović na Facebooku.

Oglasi

On je uz ovaj tekst objavio i fotografije navodnih oštećenja.

Samo dan kasnije, Sloboda je demantovala objavu Mujkanovića mlađeg, te su objavili saopštenje za javnost.

"Povodom dešavanja u vidu oštećenja inventara u svlačionici JU Gradskog stadiona "Tušanj" nakon utakmice Kupa BiH između FK "Sloboda" Tuzla i FK "Željezničar" Sarajevo, želimo javnost obavijestiti da je nakon detaljnog pregleda utvrđeno da su oštećenja bila evidentirana i prije, te da se desio pojedinačan manji incident, što je svojstveno karakteru odigrane utakmice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Želimo zajedničkim stavom izraziti žaljenje zbog navedenog incidenta od strane neodgovornih pojedinaca, ali i istaknuti stav da u cilju dobrih odnosa u duhu sportskog i fer odnosa nećemo dozvoliti dalje širenje dezinformacija i narušavanje odnosa između dva sportska kolektiva", stoji u objavi FK Sloboda Tuzla.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Tako je Sloboda,nemojte dozvoliti pacenicima da vam kvare ovo sto radite...sretno u ligi Federacije i da se vec sljedece sezone vratite u Premier ligu TM87
4 1
Brazuka
Smece malo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi