Kadetima Sarajeva pobjeda u Tuzli

Premijer liga

Kadetima Sarajeva pobjeda u Tuzli

M. Šljivak, foto: E. Dindić

Kadeti FK Sarajevo pobijedili su kao gosti u 19. kolu Premijer lige ekipu Slobode u Tuzli rezultatom 1:0.

U jako borbenoj i ne tako lijepoj utakmici gosti su na kraju postigli jedan, ali tri boda vrijedan pogodak.

Trenutak odluke u ovom susretu dogodio se u 46. minuti susreta. Mustafa Numanović je zabio za 0:1 i ispostavit će se tri boda gostiju.

Jesenju titulu u kadetskom prvenstvu osvojili su mladi fudbaleri Zrinjskog sa 45 bodova. Jedan manje imaju Željezničar i Borac, dok Sarajevo i Sloboda drže četvrto i peto mjesto sa 35 bodova.

Kadetska Premijer liga BiH, 17. kolo:

Sloboda - Sarajevo 0:1

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sloboda: Omeragić, Mujkić, Tabaković, Redžić, Biserović, Aličić, Hasanović, Mahmud, Šerbečić, Vilakić, Pekarić. Još su igrali Bratovčić Hadžić, Jašarević

Sarajevo: Brkić, Husić, Demirović, Ramić, Ališah, Mešić, Ćerimović, Numanović, Buljubašić, Bajrić, Lamadžema. Igrali su još: Bijelonja, Karić, Nurković, Ibrišagić, Tabaković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi