Novi trener Slobode je imao svoje viđenje nakon utakmice protiv Sarajeva

Pranjić: Uplašlili smo se pobjede, igrači primaju loptu kao da je mali fudbal

9

Komentari (9)

Mustafa
Upravo miicite ovog levata iz Trnja hrvatskog strucnjaka iz WCa i dovedite odmah Fedju Dudica ako mislite ostati u ligi!
nakopitam
@realista1982 Otkud publika ispred svlacinoica? To nije publika nego ''huligani'' koji su tu samo da provociraju. Ziljkic posti i flasa je bacena kao provokacija na vjerskoj osnovi. Ne treba to Slobodi!
realista1982
Kakve bolan svlačionice, sve se dešavalo ispred zapadne tribine, a flašu je bacio Ziljkic u publiku(profesionalac sebi nesmije dozvoliti da ga publika isprovocira)...Kada je policija i obezbjeđenje reagovalo tu su krenuli sukobi...
Mustafa
Ziljkic nije musliman pravi musliman pomaze svom bratu taj sandjacki skot nas je izbacio iz lige treba mu dobro odudarit kad dodje u Tuzlu
Mustafa
Ebo te onaj ko te dovede u Tuzlu pojma nemas debilu jedan. Ti si glavni krivac za ovaj poraz! Utuvi u tu tvoju tintu da ovi Slobodini amateri i levati nisu u stanju igrati ofanzivni fudbal protiv profesionalaca i majstora kakve imaju ekipe iz gornjeg dijela tabele PL B iH. Sa ovakvom otvorenom igrom i napadackim fudbalom sa poroznom i supljom odbranom neces sa ovim levatima koje vodis nikog dobiti ! Sledeci poraz te ceka u Pisusju a onda ces dobiti NOGU!
mido1921
Izdao si se Srbine. Ekavica te izdala. Glumiš muslimana nacionalistu a Srbin si.
Mustafa
Nisam vlah ja sam Turcin a smrdljivu ekavicu prica tvoj Ziljkic
nakopitam
Dobra je SLOBODA. mISLIM DA IM OPSTAnak nece doci u pitanje. Lijepo je vidjeti pun stadion i dobru atmosferu samo steta zbog onih nekoliko majmuna sto na kraju napravise belaj. Trebate to otjerati sa Tusnja.
realista1982
Ziljkic je profesionalac, nije smio bacati flašu u publiku...Bit ce kažnjen sigurno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.