8

Komentari (8)

mido1921
Dvije trenutno najtanje ekipe
zgembo.popuslic
Je li ovo danas pitarska smjena na ss.ba pa nemaju snage da napisu izvjestaj sa utakmice ili neki clanak o golovima nego sve strpali u jedno. Malo nesto o golovima, izjave trenera i to je to :)
Mustafa
Mašala Mašala! Izgleda u mrtvaca sa Tušnja se je napokon digao iz mrtvih, pod uslovom da mu Sarajevo nije pustilo? Da ovo nije bila štela dokažite to na Mokrom Docu i protiv Igmana u preostalim kolima! Ukoliko ne izgubite vjerovati ću da nešto vrijedite sa tim bradatim uhljupom, lažnim "asom" što ga ni Bangladeš neće i gdje je dobio nogu!
Samo_Realno
Ma da , Sarajevo pustilo Tuzla City-u 6 bodova i Slobodi 4 boda a sebi od mogucih 12 uzeli cak 1 bod , mani se suplje , slabi su i to je to.
Ljacmu1
a vidi onog trenera Sarajeva, kao ISIL-ovac
Zaccheroni
posto_tad_nisu_postojali
Da hoće novinari naći neku zamjenu za ovo "znali da proslave"...
mitoza
Kakvo e trenutno stanje terena na Kosevu takva je igra prvog tima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.