Sloboda dočekuje Zrinjski, Plemići u zanimljivom sastavu

Bitan meč za Tuzlake

Sloboda dočekuje Zrinjski, Plemići u zanimljivom sastavu

H. Zilić

Od 18 sati duel 29. kola Prmeijer lige Bosne i Hercegovine odigrat će Sloboda i Zrinjski.

Duel na Tušnju je veoma važan za Slobodu koja još nije sigurna kada je u pitanju opstanak, dok su Plemići proslavili novu titulu prvaka, ali sigurno da u Tuzli žele da poprave statistiku i probaju se približiti novim rekordima.

Ipak, Jakirović je večeras odlučio kombinovati sastav pa su tako na klupi ostali Čondrić, Ćorluka, Jukić, Bašić, Memija, Bilbija...

Sastavi za duel na Tušnju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SLOBODA: Bukvić, Devedžić, Čivić, Ramić, Beganović, Kurtalić, Osmić, Predragović, Kapetanović, Veselinović, Karišik.

ZRINJSKI: Soldo, Gulišija, Marić, Trajkovski, Zlomislić, Malekinušić, Savić, Bojo, Jakovljević, Magdić, Šipovac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mido
1:0
3 1
user1604155860
Teska srca moram reci da u normalno vrijeme vise od polovine igraca Slobode skupa sa trenerom Spahicem nebih imsli mjesta u Rudaru iz Bukinja.Zalosno je znam dusa me boli ali dragi navijaci Slobode je trenutno tako.Nadam se da cemo izboriti opstanak pa onda u rekonszrukciju ekipe.Neka nam je dragi bog na pomoci.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi