16

Komentari (16)

Bobinho1921
Duguju svi klubovi kao i Zeljo,ne postoji nijedan klub u Premijer ligi koji nema dugovanja
pjanke.sa
Hajde ba ne seri
Bobinho1921
Ne seri ti papak
bazaorao
I kako to inspekcija češlja Slobodu, a Slogu, Borac, Leotar....ništa. Jel to trojka ne smije u te djelove Bosne poslati inspekciju u policiju?
LedeniTuzla
I sve regularno, ko i TC hahahaha
Shaba
Znaci sipa i tuzilastvo imaju novi slucaj.Ovo je vrijedjanje inteligencije. Moras bit glup da ovakav izvjestaj objavis, u to ni jedan zdrav razum nece povjerovat.
Slana_carsija
Bitno je da Sloboda duguje i da se o njoj priča
komentator1
Nije to nista, skretnicari bez primanja i sa novcima od humanitarnih organizacija “izborili” evropu. Puse ljudi kome treba jbg
user1676312914
Čuj ostao bi Željo, dužni milione a Hodžić igra džaba hahahah Kakvi smo, mislim da je pošteno reći da svi muljaju, neki više a neki manje. Ovo sa Slogom je za momentalno izbacivanje iz lige i za suda!
MisterX
Treca liga, kao Juventus!!
Da država, policija, inspekcije krenu raditi premjerligase ostala bi svega tri kluba u prvenstvu. Sarajevo, Željo Zrinjski.
Mostarac94
Kako zeljo? Hahaha tim sto ima dugove milionske
pjanke.sa
E cuj Zeljo bi osto hahahhaahahaha jao smijurije
Vala ti isto ko da si sa sela sudilo, Željo da je prijavljivao igrače na 200 kermi ne bi imo dugova tolko.
MisterX
Zeljeznicar je najgori, sadaka te sacuvo brate!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.