Sloga se ne šali: Jazvin novo pojačanje?

Žele u Premijer ligu

Sloga se ne šali: Jazvin novo pojačanje? · Saznajemo

A. Beganović

Sada već bivši fudbaler aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog, Salko Jazvin, pojačat će redove Sloge Simin Han.

Nakon što su u svoje redove doveli nekoliko provjerenih fudbalera (Almin Abdihodžić, Adnan Hrelja, Aleksandar Milaković, Almedin Ziljkić) čelnici Sloge prema nezvaničnim informacijama dogvorili su još jedno pojačanje.

Kako SportSport.ba saznaje radi se o Salki Jazvinu, dojučerašnjem fudbaleru Zrinjskog, koji se prije par dana sporazumno rastao sa Plemićima, a ako je suditi po njegovim igrama u Čapljini iz koje je stigao u redove aktuelnog prvaka, predstavljat će veliko pojačanje za Slogu.

Zanimljivo je i da je Jazvin na svom stolu imao ponudu i banjolučkog Borca o čemu je SportSport.ba već pisao, no očito da je prepoznao dobar projekat prvoligaša iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Jazvin je prije dolaska u Zrinjski nastupao za Čapljinu u Prvoj ligi Federavije BiH gdje je bio nerješiva enigma za protivničke odbrane.

U dvije sezone postigao je 24 pogotka kojima je dodao 12 asistencija, a u Slogi su uvjereni da će te igre uspjeti ponoviti i u njihovom klubu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi