Sloga se oglasila nakon Borca: Hvala publici koja je prisustvovala lakrdiji i cirkusu
FOTO: Facebook OFK Sloga Gornje Crnjelovo

Bez pogodaka u velikom derbiju

Sloga se oglasila nakon Borca: Hvala publici koja je prisustvovala lakrdiji i cirkusu

S. Mlaćo

U derbi susretu Prve lige RS Sloga je na svom terenu ugostila Borac i remizirala (0:0). Mreže se nisu tresle, pa je prednost Banjalučana ostala pet bodova.

U Slogi su razočarani dijeljenjem pravde glavnog sudije Zorana Grbića kojeg smatraju glavnim krivcem što su gosti došla do vrijednog boda.

Oglasili su se putem zvanične stranice, te između ostalih zahvalili se publici koja je kako kažu prisustvovala velikoj lakrdiji i cirkusu u režiji sudije Grbića.

"Derbi 19. kola, ali i cijelog prvenstva, između našeg tima i fudbalskog kluba 'Borac' iz Banja Luke završen je bez golova.
A trebalo ih je biti.
I bilo ih je.

Dva nedosuđena kaznena udarca za naš tim, kao i poništen gol čist kao suza, samo su dio namjere sudije Grbića i njegovih nalogodavaca da zeleni teren ne bude mjerilo kvaliteta.

Više nema dileme, Sloga iz Gornjeg Crnjelova ima najbolji tim u Prvoj ligi Republike Srpske.
Pokazali smo to i juče.

Hvala mnogobrojnoj publici koja je do posljednjeg mjesta ispunila stadion u Velikoj Obarskoj i koja je, nažalost, prisustvovala jednoj velikoj lakrdiji i cirkusu u režiji Zorana Grbića.
Hvala svima koji nam šalju riječi podrške, a vjerujte da nema kraja iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine iz koga nam ne dolaze poruke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloga će iz ovoga izaći samo jača.
Riječ predaja ne postoji u našem vokabularu.
Nastavljamo da se borimo za prvo mjesto, za ulazak u Premijer ligu, ali isključivo na častan, moralan i sportski način", stoji na stranici Sloge.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
''Hvala svima koji nam šalju riječi podrške, a vjerujte da nema kraja iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine iz koga nam ne dolaze poruke''. Ova rečenica je jako glupa i čudi me da je neko prenosi na ovaj portal. Nisam nikakav nacionalista niti bilo šta tome slično ali ako se navodi 'Hvala svima koji nam šalju riječi podrške, a vjerujte da nema kraja iz Republike Srpske' onda se navodi Federacija Bosne i Hercegovine, a ne Bosna i Hercegovina. Ako ovako razmišljaju u Slogi, Grbić ih je unapred kaznio onako kako zaslužuju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi