Sloga se pojačava: Stigao i Macanović

Novi prvoligaš iz RS-a

Sloga se pojačava: Stigao i Macanović

U Slogi iz Gornjeg Crnjelova, koja će od naredne sezone igrati Prvu ligu Republike Srpske, uveliko rade na jačanju igračkog kadra.

Čelnici kluba još ranije dali su do znanja da ne žele biti prolaznici, nego žele od Sloge napraviti stabilnog prvoligaša, a da sve vodi ka tome pokazuju uostalom i pojačanja u ovom prijelaznom roku.

Nakon što su u Slogu stigli Davor Arnautović i Dragan Savić, saradnju s ovim klubom je dogovorio i Strahinja Macanović. Radi se o igraču rođenom 1997. godine koji igra na poziciji veznog igrača, a prije nego što je došao u Slogu nosio je dres Radnika.

Također, igrao je i u Srbiji za Bačku, Radnički Sombor, te Vojvodinu, gdje je ujedno i odradio juniorski staž.

Uveliko se vode pregovori s još nekoliko igrača, tako da je lista pojačanja Sloge daleko od konačne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi