Slovaci hvale Modrića: "Pravi primjer skromnog Balkanca"

Slovačka večeras protiv Hrvatske

Slovaci hvale Modrića: "Pravi primjer skromnog Balkanca"

E. Škorić

U Trnavu su jučer stigli svjetski viceprvaci, reprezentativci Hrvatske.

Večeras Slovačka i Hrvatska igraju važan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i utakmica bi mogla da odluči daljni rasplet u grupi.

Hrvatska je blagi favorit, no Slovačka itekako ima pravo da se nada povoljnom rezultatu. Nakon što su gosti stigli na aerodrom Milana Rasislava Štefanika, dočekao ih je veliki broj navijača i novinara, a Luka Modrić je posebno oduševio domaćina.

"Modrić se nije ponio kako bi se ponijele brojne svjetske nogometne zvijezde koje bi brže-bolje pobjegle od ljudi i kamera. Simpatični Luka je prišao djeci u kockastim dresovima i nije mu bilo teško pozirati s njima, dati koji autogram. Pravi primjer skromnoga Balkanca", napisali su novinari portala Sportky.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Dobro došli, slavenska braćo", napisali su novinari u Slovačkoj.

Promo

Top Komentari

kreka
Ja,ali Hrvati nisu Slaveni,a jos manje Balkanci
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi