Službeno: Antolić zamijenio Dinamo sa Legijom

Bivši kapiten Dinama

Službeno: Antolić zamijenio Dinamo sa Legijom

Dosadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama Domagoj Antolić i službeno je postao novi član Legije iz Varšave.

Priča o prelasku Antolića u Legiju je poznata već danima, vodeća ekipa Ekstraklase je sedmicama ozbiljno zainteresovana za bivšeg kapitena Dinama, no sada je sve poprimilo i službene obrise.

Antolić je danas odradio sve potrebne ljekarske preglede te dogovorio saradnju sa Legijom, a zagrebački klub će, navodno, na ime obeštećenja dobiti oko 400 hiljada eura.

Na dovođenju Antolića je insistirao Legijin trener Romeo Jozak, inače bivši dinamovac, a to mu je ujedno i prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Debitantski nastup za novi klub Antolić bi trebao upisati u SAD-u, gdje će Legia od 10. januara boraviti na pripremama.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Dinamo je ove zime, pored Antolića, napustio i napadač Angelo Henriquez.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi