Službeno: Jusufbegović u Zvijezdi još godinu dana

Potvrdio za SportSport.ba

Službeno: Jusufbegović u Zvijezdi još godinu dana

Nedim Jusufbegović danas je održao sastanak sa čelnicima Zvijezde iz Gradačca i potom parafirao produženje ugovora.

Nakon kraćih pregovora Jusufbegović je odlučio produžiti ugovor za još jednu sezonu, a da na Banja Ilidži planiraju ekspresni povratak u BHT Premijer ligu potvrđuje i dovođenje kvalitetnih fudbalera Srđana Savića i Zorana Brkovića. 

"Ostajem u Zvijezdi još godinu dana i jedini cilj nam je povratak u društvo najboljih. Bićemo prilično aktivni na tržištu, odnosno dovest ćemo nekoliko provjerenih igrača", kazao je Jusufbegović za SportSport.ba i dodao:

"Pripreme za narednu sezonu ćemo početi za šest dana, dvije sedmice ćemo trenirati u Gradačcu, a onda ćemo otputovati negdje gdje ćemo imati priliku odigrati i nekoliko pripremnih utakmica", riječi su Jusufbegovića. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novčana situacija u Zvijezdi je poprilično dobra i već neko vrijeme vode se intenzivni pregovori sa premijerligaškim igračima, ali i strancima. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti