Službeno: Nusmir Fajić novi igrač Krupe

Pojačanje za bh. premijerligaša

Službeno: Nusmir Fajić novi igrač Krupe

Midhat Šljivak

Iskusni napadač Nusmir Fajić (30) novi je igrač Krupe.

Kao što je SportSport.ba ranije i najavio, Fajić je postigao dogovor s bh. premijerligašem prije nekoliko dana, a danas je službeno potpisao jednogodišnji ugovor.

Tako će se Fajić ponovo vratiti na bh. terene, gdje je u dugogodišnjoj karijeri igrao za Vitez, Travnik, Rudar Prijedor i Zvijezdu iz Gradačca.

Ovaj 30-godišnji napadač će sasvim sigurno predstavljati dodatnu napadačku snagu Krupe u ovoj sezoni, a sigurno je da bi njegovo iskustvo moglo presuditi određene utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proteklih šest mjeseci Fajić je igrao u rumunskoj Craoivi, a u inostranstvu je još nosio dres Mure, Maribora, Dinamo Minska, te kineskog Xinjianga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi